Zielona fasolka w solance

Fasolka szparagowa w solance to letni przysmak zamknięty w słoiczku i idealny na zimę. Przepis jest bardzo szybki i bardzo prosty. Składniki:     * 1 kg zielonej fasolki szparagowej    * gorąca woda (wrzątek)    * sól Sposób przygotowania: Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki i usuwamy włókna. Jeżeli fasolka jest długa, kroimy ja na mniejsze kawałki tak, by w pionie zmieściła się do naszych słoików. Wyparzamy słoiki i wypełniamy je

Oferta Sylwestrowa

Zapraszamy do składania zamówień z naszej Oferty Sylwestrowej! Oferta Sylwestrowa dostępna także TUTAJ Zamówienia sylwestrowe przyjmujemy do 29 grudnia do 22.00 na kontakt@vegekiosk.pl *odbiór osobisty 30 grudnia na Biobazarze (punkt na Kruczej jest nieczynny) lub z dowozem 30 i 31 grudnia.