Kategoria: Zamiast mięsa

   
  1. Falafele

    Falafele to przepyszne, aromatyczne kotleciki z ciecierzycy. Popularne na Bliskim Wschodzie, coraz częściej wykorzystywane w naszej rodzimej kuchni, zwłaszcza roślinnej. Najczęściej podawane w picie, z

    Więcej...

    16.00  z VAT

    Sztuki: 7 szt.
  2. Seitan kebab

    Seitan kebab marynowany w przyprawach orientalnych, idealnie zastępuje mięso w naszym kebabie. Idealny z frytkami lub ryżem. Pasuje też do sałatek.

    Więcej...

    15.00  z VAT

    Gramatura: 150 g
  3. Soja kebab

    Soja kebab to aromatyczne płaty soi , marynowane w przyprawach orientalnych. Idealne do ryżu, makaronów, kasz i sałatek. I oczywiście do kebeba.

    Więcej...

    15.00  z VAT

    Gramatura: 150 g