Produkty

   
  1. Falafele

    Falafele to przepyszne, aromatyczne kotleciki z ciecierzycy. Popularne na Bliskim Wschodzie, coraz częściej wykorzystywane w naszej rodzimej kuchni, zwłaszcza roślinnej. Najczęściej podawane w picie, z

    Więcej...

    21.00  z VAT

    Sztuki: 7 szt.
  2. Fasolka po bretońsku

    Niby po bretońsku, a jednak w kuchni polskiej zadomowiona od dawna – biała fasola w sosie pomidorowym, w wegańskiej wersji – wzbogacona o tofu wędzone.

    Więcej...

    24.00  z VAT

    Gramatura: 270 g
  3. Gulasz z wędzonym tofu

    Gulasz z wędzonym tofu, to miks warzyw z wędzonym tofu w gęstym, wyrazistym sosie. Niech żyje tradycja! Danie doskonałe do kasz, makaronów czy ryżu, a

    Więcej...

    24.00  z VAT

    Gramatura: 270 g
  4. Kotlet z buraków

    Kotlet z buraków na bazie kaszy jaglanej. Zrowa, lekka i niezawierająca glutenu opcja idealna dla osób, które zwracają uwagę na to, co znajduje się na

    Więcej...

    11.00  z VAT

    Gramatura: 150 g
  5. Ramen

    Ramen – doskonała japońska zupa w wersji wegańskiej. Esencjonalny bulion można urozmaicić ulubionymi dodatkami: makaronem Udon, kapustą pak-choi, kiełkami, orzechami i ulubionymi warzywami.  

    Więcej...

    25.00  z VAT

  6. Sos bolognese z seitanem

    Sos bolognese: przepyszny, sycący, wysokobiałkowy (aż do 75 g białka na 100 g produktu) seitan. Gotowy do spożycia – wystarczy dogotować makaron spaghetti . Sos

    Więcej...

    24.00  z VAT

    Gramatura: 270 g
  7. Szakszuka

    Śniadaniowe danie kuchni bliskowschodniej w zweganizowanej wersji – z dostarczającą białka ciecierzycą. Delikatny, pomidorowo-bazyliowy sos zachwyci niejedno podniebienie. Danie doskonałe do kasz, makaronów czy ryżu,

    Więcej...

    24.00  z VAT

    Gramatura: 270 g
  8. Tagin z suszoną śliwką

    Tagine z suszoną śliwką to jedna z flagowych potraw kuchni marokańskiej. W naszej wersji w stu procentach wegański, wzbogacony o wysokobiałkową ciecierzycę, bardzo aromatyczny i

    Więcej...

    24.00  z VAT

    Gramatura: 270 g
  9. Vege Mito BATAT

    Soja kebab to aromatyczne płaty soi , marynowane w przyprawach orientalnych. Idealne do ryżu, makaronów, kasz i sałatek. I oczywiście do kebeba.

    Więcej...

    20.00  z VAT

    Gramatura: 150 g